POLITICA DE RETUR

Conform legii comertului electronic OUG nr.34/2014, art.9 consumatorul ( cumpărătorul) are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului ( cumpărătorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul  are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să returneze produsul și să înștiințeze firma asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

Returul este acceptat doar atunci când produsele sigilate, se afla în stare perfecta si au toate etichetele cu care au fost livrate.

Este obligatoriu să trimiteţi produsele în aceeași stare, nedesfăcute, sigilate, originale, în ambalajul și cutia originală nedeteriorate, cu etichetele intacte, împreună cu toate documentele primite la achiziţie: factura sau bon fiscal. Lipsa unui document/ produs oferă dreptul furnizorului de a refuza returnarea și restituirea banilor pe acel produs.

Vă rugăm să ambalați corespunzător produsele astfel încât să fie returnate intacte la noi.
Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunţaţi pe e-mail contact@gramofonwine.ro intenţia de a returna un produs sau mai multe produse.

Conform legislației în vigoare, consumatorul suportă costurile directe legate de returnarea produselor. Vom verifica  toate produsele primite la retur, înainte de vă trimite banii înapoi.

În maximum 14 de zile calendaristice de la intrarea în posesia produselor comandate, clientul poate să returneze o parte din produse sau toată comanda integral.
Clientul se obligă să achite valoarea transportului de retur prin curier conform legislației în vigoare.

www.gramofonwine.ro rambursează sumele aferente returului folosind aceleași modalități de plată ca și cele folosite de client pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care clientul a fost de acord cu o altă modalitate de plată și cu condiția de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.
Plata integrală a returului în termen de 14 zile lucrătoare se va realiza în contul bancar furnizat de client.

Trebuie sa ai peste 18 ani pentrua accesa acest site.

Te rugam confirma varsta