Așa cum v-am promis, am revenit și cu restul împerecherilor gastronomice propuse de noi pentru sărbătorile de anul acesta!

Cârnați și Cărnuri & Merlot și Fetești Negre

Despre cărnuri de porc afumate și cârnați picanți multe s-au povestit și se vor mai povesti… un lucru este cert: merg de minune alături de murături de tot felul, muștar clasic și mămăligă. Și pentru așa bucate cu greutate avem nevoie de vinuri pe măsură, astfel că este indicat să avem aproape vinuri roșii corpolente cum ar fi un Merlot sau Fetească Neagră sau de ce nu cupajări ale acestora. (Gramofon Fetească Neagră, Gramofon Merlot, Virtouz Fetească Neagră & Merlot)

 

Cozonacul & Fetească Neagră culeasă târziu

Nuci, cacao, poate și stafide, rumen și bine dospit, cozonacul este desertul preferat al sărbătorilor de iarnă! De cum iese din cuptor te învăluie într-un miros de poveste ce va aduce mereu aminte de sărbătorile petrecute alături de toți cei dragi. Cum altfel să îi stea mai bine dragului Cozonac decât alături de o Fetească Neagră la fel de bine coaptă. Arome de magiun de prune și fructe roșii coapte, tanini puternici și o corpolență ce învăluie la fiecare gust. (Opus Fabula, Gramofon Fetească Neagră).

 

Să avem poftă!

Sezonul Imperecherilor Gastronomice

 

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gramofonwine/public_html/wp-content/themes/villenoir/parts/part-socialshare.php on line 5

Trebuie sa ai peste 18 ani pentrua accesa acest site.

Te rugam confirma varsta