Gramofon Wine Craciun

Deși suntem obișnuiți că wine pairingul să fie făcut doar cu brânzeturi fine, foie gras, vită wagyu și alte finețuri, veți fi surprinși să vedeți că împerecherea vinului merge la fel de bine și cu salata boeuf, caltaboș, sarmale, cozonac – toate deliciile cu care ne înfruptam de sărbători!

Noi vă vom prezenta împerecherile gastronomice cu vinurile Gramofon… iar voi să ne spuneți dacă v-am aprins măcar un beculeț! 

Salata bouef & Chardonnay

Legume de tot felul, carne de vită sau poate ceva pasăre in funcție de fanteziile fiecăruia, asezonată cu sosuri fine și condimente… Salata de boeuf deschide apetitul nostru gastronomic pentru masa de sarbători.

Alături de aceasta, servim un Chardonnay cu aromele crude, ușor citrice și o aciditate bună ce va unge perfect papile gustative astfel incât sa fim pregătiți pentru festinul ce va să vină. (Virtuoz Chardonnay, Gramofon Chardonnay, Sonorum Chardonnay)

 

Caltaboș & Fetească Regală

Nelipsitul caltaboș rămâne tovarășul gustărilor specific meselor de sărbători, un vestitor al celor ce vor urma a fi servite. Un preparat din carne de porc – de preferat din cea mai grasă, asezonat cu fel și fel de condimente ce aduc întotdeauna un gust autentic.

Un gust atât de authentic românesc nu putea fi îmblânzit decât de aromele specifice Feteștii Regale care echilibrează cu astringența aromelor citrice și ierboase. (Virtuoz Feteasca Regala)

 

Sarmale & Sauvignon Blanc

Învelite cu eleganță în foi de varză sau chiar și în foi de viță nobilă, cu o umplutură din carne de porc și coapte îndelung, sarmalele sunt nelipsite în meniul de sărbători.

Sarmalele se declară perechea potrivită unui vin alb cu arome intense și note florale.. așa cum este Sauvignon Blanc. (Virtuoz Sauvignon Blanc, Gramofon Sauvignon Blanc)

 

Dacă v-au plăcut sugestiile noastre, stați cu ochii în patru pentru că în zilele următoare urmează mai multe delicii!

Sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi!

 

 

 

 

 

 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gramofonwine/public_html/wp-content/themes/villenoir/parts/part-socialshare.php on line 5

Trebuie sa ai peste 18 ani pentrua accesa acest site.

Te rugam confirma varsta